Kollage: till vänster en rondell med bilar, till höger en länstrafikbuss som åker på en gata

Förlängd tid för svar till resvaneundersökningen

Vi har fått information om att resvaneundersökningen som skickades ut till pendlare mellan Habo och Jönköping under vecka 15 har kommit fram efter sista svarsdagen till vissa personer. På grund av detta har vi förlängt möjligheten att lämna in undersökningen digitalt till söndagen den 28 april.

Vi vill veta hur du reser mellan hem och arbete för att vi ska kunna utveckla Habo kommuns pendlingsmöjligheter. Under april kommer det att skickas det ut en resvaneundersökning till samtliga personer som pendlade från Habo kommun till Jönköpings kommun under 2017 (vilket är det senaste året det finns pendlingstatistik från).

Med hjälp av era svar kommer vi att få en högre förståelse för hur personer rör sig mellan Habo och Jönköping men också vilka era behov och önskemål är. Utifrån svaren vi får in från undersökningen kommer vi att kunna prioritera insatser för att underlätta ditt resande till och från arbetet, oavsett om du reser med cykel, bil, buss eller tåg.

Stort tack för att ni tar er tid att besvara resevaneundersökningen. Tillsammans bygger vi en hållbar kommun för hela livet!