Årets företagare 2017 utsedd

Under torsdagen tillkännagavs det att Henrik Tenggren som driver företaget Hepac AB har blivit utsedd till årets företagare i Habo.

Christer Widahl ordförande i Företagarna, tillkännagav utmärkelsen och kommunalråden Gunnar Pettersson, Hans Jarstig och oppositionsrådet Thomas Werthén samt kommunchefen Jan Sundman var representerade från kommunen.

Hepac leverar produkter inom trädgård, anläggning och fastighet.

Motiveringen till att Henrik Tenggren får utmärkelsen lyder:

”Henrik är en driven företagare som brinner för sitt företag och är innovativ för att göra nya affärer inom sitt område. Henrik har skapat en intressant produktmix som tilltalar marknaden och som är ett miljövänligare alternativ vilket ligger rätt i tiden och inför framtiden.”

”Det känns väldigt hedrande, särskilt eftersom vi bara har varit i Habo i 6 månader", säger Henrik i sitt tacktal.

Utmärkelsen firades med tårta och blommor men det riktiga priset delas ut i samband med nationaldagsfirandet på nationaldagen den 6 juni.