Kvällsverksamhet

Kvällstid är det fritidsgårdsverksamhet för dig som går i årskurs 7 och upp till 18 år. Hit kommer du för att träffa kompisar, lyssna på musik, spela spel, fika, spela biljard, pingis med mera.

Vill du vara med i vår verksamheten får du ett medlemskort, utan kostnad första gången du kommer.

Nattbandyturnering för årskurs 7-9 arrangeras varje år på våren. Arrangemanget hålls i sporthallen och är ett samarbete mellan skola, fritid och innebandyklubben FagerhultHabo IB. Varje klass ställer upp med ett lag.

Förutom den öppna verksamheten erbjuder fritidsgården gruppaktiviteter. Kontakta gärna oss om det är något speciellt du är intresserad av.

"Sista natten med gänget" på Skara sommarland, Sveriges största skolavslutningsarrangemang är kommunens val av arrangemang för  årskurs 9. Sedan 1992 åker nior från ett antal kommuner till Skara sommarland för att "fira" att tiden på högstadiet är slut. Bad, åkattraktioner, 3-kamp, karaoketävling med mera står på programmet som börjar klockan 15.00 och håller på till klockan 01.00. Fritidsgårdspersonalen har föräldrar och ledare från kyrkorna till sin hjälp den här speciella kvällen.