Löv i höstens färger

Frukostträff för företag - Laddad för framtiden?

Vill du veta hur ni kan fixa en lönsam laddplats på ert företag, hitta rätt bidrag och få del av erfarenheter från Fagerhult och P-air? Välkommen den 19 oktober!

Som en del i hållbarhetsveckan, vecka 42, bjuder Habo kommun, Länsstyrelsen och Energicentrum in till frukostträff om hur ni kan fixa en lönsam laddplats på ert företag med rätt förutsättningar och rätt bidrag.

Vi går igenom de aktuella investeringsstöden och visar goda exempel från länet på lyckade satsningar. Fagerhult och P-air delar med sig av sina erfarenheter.

Träffen sker den 19 oktober kl. 7.30-9.00. Från klockan 07:30 bjuder vi på frukost i Karderiet på Spinnet och efteråt finns tid att nätverka.

Anmäl er senast 13 oktober via mail till anna.loov@habokommun.se.
OBS. Begränsat antal.

Intresserad av fler aktiviteter och träffar under hållbarhetsveckan? Du hittar hela programmet här.

Varmt välkomna!