Familjehem, kontaktfamilj, kontaktperson

Som kontaktfamilj eller kontaktperson kan du hjälpa ett barn, en tonåring eller en vuxen som behöver lite extra stöd eller stimulans. Ni träffas och gör något tillsammans.

 

Just nu söker vi:

Kontaktfamilj

Just nu söker vi kontaktfamilj till två syskon. Pojkarna är fem och sju år gamla. De har behov av stimulans och aktivitet tillsammans med trygga vuxna cirka en helg i månaden. Det får gärna finnas djur i hemmet. Ersättning utgår efter SKR:s riktlinjer. 

Anmäl intresse för att bli kontaktfamilj eller kontaktperson

Kontaktperson

En tjej i övre tonåren är i behov av kvinnlig kontaktperson med träffar en till ett par gånger i veckan efter skoltid och på helger. Under träffarna kommer ni hitta på enklare aktiviteter, som att fika och promenera samt besöka närliggande orter tillsammans. Vi söker dig som har förmåga att motivera till träffarna och kan bygga en förtroendefull relation med flickan. Vi vill att du har erfarenhet eller intresse av att möta människor från olika kulturer. Ersättning utgår efter SKRs riktlinjer.

Anmäl intresse för att bli kontaktfamilj eller kontaktperson

Kontaktfamilj

Just nu söker vi en kontaktfamilj med kristna värderingar till en lugn kille som önskar en lugn miljö där de vuxna har mycket tid att umgås. Det får gärna finnas en katt i hemmet. 

Anmäl intresse för att bli kontaktfamilj eller kontaktperson